Ergonomikus lépcsőlift az akadálymentesítéshez az Épülettechnika Kft.-től

 

Az Épülettechnika Kft. megkezdte az ausztriai gyártású Ascendor lépcsőlift forgalmazását. Az egyenes pályaszakaszokhoz PLG7, a kanyarodó pályákhoz pedig a PLK8 típusú berendezések alkalmazhatók.

Az Ascendor lépcsőliftek bizonyítékul szolgálnak arra, hogy lehetséges az elegancia és a funkcionalitás összehangolása még egy olyan berendezésnél is, mint amilyenek az emelőlapos akadálymentesítő berendezések. Ipari formatervezők által fejlesztett és tesztelt berendezés.

A kiváló minőségű anyagokból készült, időtálló, finom kivitelű és csendes berendezés, tökéletesen alkalmas személy- illetve teherszállításra. A könnyű kezelhetőség érdekében a plató és korlátvezérlés teljesen automatizált. Az utazási komfort érdekében a mikroprocesszoros vezérlés biztosítja a lágy indítást és megállást. Az üzemképesség áramkimaradás esetén is biztosított a beépített gondozásmentes akkumulátoroknak köszönhetően.

A cég szakemberei sok időt fektette abba, hogy kifejlesszenek egy korszerű biztonságos platform felvonót. A berendezések rendelkeznek a TÜV AUSZTRIA tanúsítványával és megfelelnek az EU 2006/42/EG gépdirektíva irányelveinek. A vezetősínek rozsdamentes acélból készülnek, a felső vezetőkar  korlátként is használható.  Kis helyigény, csak 25 cm szélesség (felhajtott platóval)

A lépcsőlift tartószerkezete szerelhető a falra valamint a lépcsőre. Alapszín az ezüstmetál, de az összes RAL szín, valamint rozsdamentes acél burkolatú kivitel is választható.

 

Az Ascendor berendezés alkalmas régebbi, és a kor elvárásainak már kevésbé megfelelő, korlátliftek cseréjére, különösen ott ahol a kisebb helyigény, valamint a nagyobb teherbírás (300 kg), és a modern design igénye felmerül. A berendezés beltéri és kültéri alkalmazása egyaránt lehetséges.  

Régi berendezés

 Újonnan beépítet berendezés

 Régi berendezés

Újonnan beépítet berendezés